Homegrade wenst u te herinneren aan onze reeks van gratis online-lezingen over de woning

Homegrade

Homegrade wenst u te herinneren aan onze reeks van gratis online-lezingen over de woning. Deze zijn gericht tot alle Brusselse particulieren.

Tussen 09 november en 30 november 2020 zullen 14 lezingen de woning en haar renovatie vanuit verschillende invalshoeken belichten: akoestiek, ecoconstructie, energie, huisvesting, erfgoed, renovatie en stedenbouw. Elke lezing wordt georganiseerd door een deskundige van Homegrade op basis van veldwaarnemingen. Onze specialist zal ofwel zelf de lezing geven, ofwel beroep doen op een referentiespreker. 
Dit jaar gaan we  uitzonderlijk over naar digitale lezingen in de vorm van webinars.

Homegrade, referentiecentrum voor de huisvesting, is ontstaan uit de fusie van de Stadswinkel en het Energiehuis in februari 2017. Deze geïntegreerde dienstverlening is bedoeld om de particulieren die hun woning in het Brussels Gewest wensen te verbeteren, te begeleiden.

Inschrijvingen en programma op de Homegrade website: https://homegrade.brussels/nl/news/reeks-van-lezingen-webinars/

De inschrijvingen zijn nu open.

Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

INFO CORONA

De gemeente ontvangt u enkel op afspraak vanaf 21 september 2020 van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 13:00 (geen permanentie op dinsdagnamiddag).

Openingsuren

De loketten van het Gemeentebestuur van Sint-Joost zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8u30 tot 13u  Een permanentie is open op dinsdagnamiddag van 16u tot 18u00 (de diensten Bevolking, Strafregister, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen).