Foutmelding

Notice: Undefined offset: 1 in eval() (regel 4 van /var/www/clients/client32/web52/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(66) : eval()'d code).

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Het OCMW wordt geleid door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn (RMW) waarvan de leden verkozen worden door de Gemeenteraad na iedere gemeentelijke verkiezing. Een nieuwe Raad voor Maatschappelijk Welzijn wordt dus verkozen om de 6 jaar.

De Voorzitter leidt de activiteiten van het OCMW en wie belast is met de uitvoering van de beslissingen :

  • Luc Frémal

De OCMW-raadsleden van Sint-Joost vergaderen één maal per maand. Deze Raad kan worden vergeleken met het wetgevend orgaan van de instelling. Ze telt 11 leden en wordt geleid door de Voorzitter van het OCMW :

Marie-Thérèse Coenen, Marie-Christine Corvisier, Jacques Lefevre, Hassan Marso, Halil Disli, Hatice Ozlucanbaz, Luc Fremal, Ilias Ramdani, Anne-Marie De Raet, Veronique Maron, Johan Brisaert.

Contact OCMW-raadleden

De Raad voor Maatschappelijk Welzijn kan verschillende speciale comités oprichten. In Sint-Joost bestaan er 3 die kennis nemen van alle steunaanvragen in verband met hun specialisatiepunten :

  • Speciaal comité van de sociale dienst
  • Speciaal comité senioren
  • Speciaal comité voor jeugdhulp

Downloaden

Laatst gewijzigd: 18.12.2018

Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

Openingsuren

De loketten van het Gemeentebestuur van Sint-Joost zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8u30 tot 13u  Een permanentie is open op dinsdagnamiddag van 16u tot 18u00 (de diensten Bevolking, Strafregister, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen).