Wifi.brussels

WIFIbrussels

Wifi.brussels is het officiële en gratis wifinetwerk van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en is één van de steunpilaren van www.smartcity.brussels.

Dit netwerk zorgt ervoor dat Brusselaars en bezoekers op meer dan 190 plaatsen verspreid doorheen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunnen gebruikmaken van deze gratis wifihotspots.

Een volledige kaart met alle beschikbare hotspots kan u raadplegen op www.wifi.brusels

Het netwerk is beschikbaar in alle Brusselse gemeentehuizen, op publieke plaatsen, en in alle (pre)metrostations.
De komende maanden wordt het netwerk nog verder uitgebreid en moet op het merendeel van de publieke plaatsen een hotspot aanwezig zijn.

Hoe kan u van het wifi.brussels netwerk gebruikmaken?

  • Kies uit de lijst van beschikbare wifinetwerken ‘wifi.brussels’
  • U kiest een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Indien u voor de optie ‘registreer uw toestel’ kiest, dan wordt uw smartphone, tablet of laptop automatisch verbonden met wifi.brussels als u in de buurt bent van een hotspot. U hoeft zich dan niet steeds opnieuw in te loggen. En dat is het! U hebt nu toegang tot het gratis regionaal netwerk en kan overal surfen waar wifi.brussels beschikbaar is.

In Sint-Joost kan u surfen via wifi.brussels op volgende plaatsen: het Sint-Joostplein, het Karel Rogierplein, het Actiris Kantoor, Bruxelles-Formation (Astrotoren), en in alle (pre)metrostations in Sint-Joost-ten-Node.

Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

Openingsuren

Open van maandag tot vrijdag van 08u30 tot 13u.
Diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen
ook open op dinsdag van 16u tot 18u30.