Sint-Joost hult zich in Art Deco

Woont u in een Art nouveau of Art Déco huis of gebouw? Explore.Brussels (een ronde tafel van verenigingen die thematische rondleidingen aanbieden) zoekt eigenaren / huurders die gepassioneerd zijn door architectonisch erfgoed en de wens hebben om hun huis voor andere liefhebbers open te stellen tijdens het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival, dat op 28 en 29 maart 2020 in Sint-Joost zal plaatsvinden.
Dit evenement is een gelegenheid om het publiek kennis te laten maken met Art nouveau en Art Déco privé-huizen dankzij geleide bezoeken door professionele gidsen. 2020 vindt de 12e editie van het BANAD Festival plaats, dat sinds de oprichting in 2001 steeds meer groeit en evolueert.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen of meer informatie over het evenement te verkrijgen, kunt u een e-mail sturen naar s

Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

Openingsuren

De loketten van het Gemeentebestuur van Sint-Joost zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8u30 tot 13u  Een permanentie is open op dinsdagnamiddag van 16u tot 18u00 (de diensten Bevolking, Strafregister, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen).