Bericht aan buurtbewoners & handelaars van het Sint-Joostplein

Poubelles

Zoals u weet heeft de Gemeente Sint-Joost-ten-Node beslist om de uitzending op groot scherm te organiseren van de voetbalwedstrijden van de Wereldbeker FIFA 2018 op het Sint-Joostplein in een feestelijke en aangename sfeer !

Deze dinsdag 10 juli 2018 om 20u zal de halve finale worden uitgezonden, waarin de Belgische nationale ploeg het opneemt tegen de Franse nationale ploeg. Het Sint-Joostplein zal tijdelijk verboden worden voor het autoverkeer tijdens de wedstrijd.

Om de trottoirs en het plein niet te versperren, vragen wij u om, in de mate van het mogelijke, uw vuilniszakken buiten te zetten na de wedstrijd of de dag erop, woensdag vóór 6u.

Opgelet! Het Sint-Joostplein zal volledig worden afgesloten voor het verkeer en het parkeren tijdens de uitzenduren van het evenement vermeld (18u - 23u).
Verkeer en parkeren is verboden op het gedeelte van de Leuvensesteenweg, gelegen tussen het kruispunt gevormd door de straten Pacificatie en Sint-Joost tot de kruising gelegen Maria-Theresiastraat en Amédée Lynenstraat

 

Contact

Openbare Netheid dienst

Koningsstraat 284
1210 Brussel
Jacques Aviles
Brigadier chef van Openbare netheid
Robert Volcher
Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

Openingsuren

Open van maandag tot vrijdag van 08u30 tot 13u.
Diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen
ook open op dinsdag van 16u tot 18u30.